Ρούνες και το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου

Ρούνες και το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου

από την Λίλιαν Σίμου

 

Η προσέγγιση με τις Ρούνες περιέχει ουσιαστικά μηνύματα από την αρχαία γνώση. Συμβουλευτικά στα τέλη κάθε εβδομάδας, με σκοπό να έχουμε τον χρόνο να αναλογιστούμε την συμβουλή μέσα στο σαββατοκύριακο, υπάρχει ένα μήνυμα για μας.

Ο συνδυασμός προκύπτει από την αντιστοιχία ημερομηνίας και συμβόλων

 

Ρούνες και το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου

 

Η  σύνδεση με τις ψυχικές μας δυνάμεις αυτή την εποχή (κι αν θυμηθούμε την πρόσφατη έκλειψη στον Σκορπιό που το επιβεβαιώνει) είναι πολύ έντονη. Οι δονήσεις που εισπράττουμε ξεχωριστές, αποκαλυπτικές, με γνώμονα να θεραπεύσουν τον πόνο της ψυχής.

Μία καρμική συγκυρία μας φέρνει σε επαφή με άτομα που δοκιμάζουν τις αντοχές μας, τα όριά μας. Αλλά πρέπει να ανακαλύψουμε ξανά τη βάση μας, τις ρίζες μας , εκείνα τα στοιχεία που μας κρατούν όρθιους, μας δίνουν ανθεκτικότητα και σθένος.

Σε μία δύσκολη φάση της ζωής, όπου οι απώλειες μας έχουν πληγώσει, υπάρχει θεραπεία. Θα την συναντήσουμε όταν αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή.

Κάτω από την ήρεμη επιφάνεια των συναισθημάτων που λιμνάζουν, υπάρχει όμως η ανάγκη για κίνηση.

Ωστόσο η κίνηση κι η αντίδραση, καθυστερούν ακόμη…

Οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο, η υπομονή βοηθά την κατάσταση και κάθε βεβιασμένη ενέργεια αποτυγχάνει…

Ένα σύννεφο καλύπτει ακόμη το φως και την προοπτική του στόχου μας, σύντομα φεύγει όμως.

Για να μην αποβεί κάθε προσπάθεια άκαρπη, ας περιμένουμε…

Υπάρχει προστασία στο μονοπάτι για το έργο μας, η υπόσχεση για μια αλλαγή προς το καλύτερο, αρκεί να έχουμε ανθεκτικότητα στις δυσκολίες και κάποιο πιστό συνοδοιπόρο που θα διευκολύνει τη διαδρομή μας.

 

Λίλιαν Σίμου ρούνες astrolife

 

Η σοφία των βορείων λαών της Ευρώπης, μου ασκούσε πάντα μία ιδιαίτερη γοητεία. Αν και οι μυθοπλασία έχει αφήσει την αίσθηση ανθρώπων με άγρια ένστικτα, κάθε τι πρέπει να διερευνάται και να ανάγεται στην εποχή από όπου ξεκίνησε η ιστορία με μορφή μύθων. Μήπως οι δικές μας παραδόσεις δεν περιέχουν αλληγορικές εικόνες σκληρότητας;

Όλα ξεκίνησαν σε μία εποχή όπου ο άνθρωπος αισθανόταν αδύναμος και μικρός μπροστά στις κακουχίες και στα φυσικά φαινόμενα.

Η παράδοση των βορείων λαών μέσω των σοφών Δρυΐδων, αλλά και μέσω της ρουνικής μυστικής γλώσσας, περιέχει μία βαθιά γνώση με στόχο την ένταξη του ανθρώπου στο φυσικό περιβάλλον, την κατανόηση της Δημιουργίας και την εναρμόνισή μας με αυτή. Θεωρώ την παράδοση αυτή ιδιαίτερα σημαντική και μετά από χρόνια προσωπικής μελέτης, πιστεύω πως είναι ένας σημαντικός δρόμος αυτογνωσίας.

Είναι πολυεπίπεδη, αλλά πάντα υποστηρικτική για τον άνθρωπο. Εκείνο που θα ήθελα να σημειώσω, είναι πως οι Ρούνες, ( ή Ρούνοι κατ’ άλλη απόδοση στα ελληνικά), ΔΕΝ συνδέονται με αρνητικά μηνύματα.

Η ανάλυση κάποιων ερμηνευτών με αυτή την οπτική, οφείλεται σε λανθασμένες επιρροές και χρήσεις. Είναι απόρροια των αναγκών εκείνων που αρέσκονται στην σκοτεινή πλευρά της ζωής,  η οποία προφανώς τους ταιριάζει.

Τα παλαιά και αυθεντικά αρχεία δεν περιέχουν κάτι ανάλογο… ως εκ τούτου, είναι αποκύημα φαντασίας συγχρόνων μας.

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts

Το μήνυμα της ημέρας πρώτη παρουσίαση στο: http://kissmygrass.gr/

Leave a Reply