Λίλιαν Σίμου astrolife ρούνες πρόβλεψη

Ρούνες: Νοέμβριος και συμβουλές από τη σοφία του βορρά

Ρούνες: Νοέμβριος και συμβουλές από τη σοφία του βορρά

Ρούνες: Ο μήνας Νοέμβριος – Ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά.

Από την Λίλιαν Σίμου

Η προσέγγιση με τις Ρούνες περιέχει ουσιαστικά μηνύματα από την αρχαία γνώση. Συμβουλευτικά στα τέλη κάθε εβδομάδας, με σκοπό να έχουμε τον χρόνο να αναλογιστούμε την συμβουλή μέσα στο σαββατοκύριακο, υπάρχει ένα μήνυμα για μας.

Ο συνδυασμός προκύπτει από την αντιστοιχία ημερομηνίας και συμβόλων

 

Ρούνες: Νοέμβριος και συμβουλές από τη σοφία του βορρά

 

Μήνας Νοέμβριος λοιπόν και τα πρώτα βασικά χαρακτηριστικά του μήνα αφορούν την παύση των έντονων δραστηριοτήτων στη Φύση.

Σταδιακά και ίσως ασυναίσθητα, επιδιώκουμε όλο και περισσότερο την απομόνωση. Οι μοναχικές μας στιγμές είναι απαραίτητες, καθώς θα κληθούμε να εμβαθύνουμε στα γεγονότα της ζωής.

Η κατάσταση στάσης και αδράνειας προσωρινά, είναι το αντίθετο του φλογερού ταπεραμέντου και της έντονης δράσης. Η επιβράδυνση των ρυθμών της Φύσης είναι πλέον αισθητή, επομένως κι εμείς, μέρος του περιβάλλοντος, οφείλουμε να εναρμονιστούμε.

Αυτό δεν σηματοδοτεί μία κενή περίοδο στη ζωή μας. Το αντίθετο ίσως… Είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα έχουμε μία εστίαση στον βαθύτερο εαυτό, αλλά και μία στάση παρατηρητή, απέναντι στα γεγονότα που βιώνουμε.

Η δύναμη της αδράνειας αυτής έγκειται στο ότι αναγνωρίζουμε την κρυφή μας δύναμη, σε καταστάσεις που θεωρούσαμε τον εαυτό μας ανεπαρκή ή αδύναμο.

Μπορεί να απομακρυνθούμε για λίγο από τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν, ή να αισθανθούμε ξένοι προς αυτούς…  Αδειάζοντας τα στάσιμα νερά της ζωής μας, θα γεμίσουμε σύντομα με νέες εμπειρίες, νέες συγκινήσεις, νέα όνειρα. Ό,τι έχει παγώσει, και δεν αποδίδει πλέον καρπούς, πρέπει να φύγει.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, επιτρέπουμε κατά τη διάρκεια του μήνα Νοέμβρη, μία αλλαγή. Η αλλαγή είναι ριζική και επέρχεται μία μεταμόρφωση.

Η μέρα παίρνει τη θέση της νύχτας, επομένως ό,τι έχει σκοτεινιάσει την ψυχή μας, παύει να υπάρχει. Ξεκινάμε τη ροή με διαφορετικό τρόπο ή διαφορετική οπτική πλέον.

Σαν παρατηρητές δεν μας καταβάλουν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Παράλληλα διαπιστώνουμε πως κάθε πρόβλημα μας προσφέρει ένα δώρο. Και η βαθιά κατανόηση μας εξελίσσει. Με χαρά και ισορροπία, δεν μας επηρεάζει ο μόχθος, ο κόπος, η προσπάθεια.

Στο τέλος θα έρθει η ανταμοιβή των κόπων μας. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι λοιπόν, πως θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Κατά την περίοδο αυτή υπάρχει μία μυητική διαδικασία.

Με ένα ενδιαφέρον προς τα θέματα της φιλοσοφίας, της ψυχολογίας, του εσωτερισμού, αναπτύσσονται οι ψυχικές μας δυνατότητες. Διαίσθηση, διόραση, ένστικτο, ανάλογα με τα ατομικά μας χαρακτηριστικά, είναι πιο δυνατά αυτή την εποχή.

Θα ήταν σωστό να αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή και να εναρμονιστούμε μ’ αυτήν.

Εξωτερικά, οι προκλήσεις αυτό τον μήνα μπορεί να φανούν σαν ένα τυχαίο γεγονός, ή σαν μία ριψοκίνδυνη επιλογή. Ρισκάρουμε, αλλά τελικά… όλα στη ζωή έχουν ένα ρίσκο. Και όταν κάποιος ρισκάρει, τότε είναι σε εγρήγορση.

Κατά τη διάρκεια του μήνα που δηλώνει αρχικά χαμηλούς τόνους, ένα μυστικό οδηγεί σε μία απρόβλεπτη αποκάλυψη. Οι ψυχικές δυνάμεις έρχονται στην επιφάνεια, τις χρησιμοποιούμε για άμυνα ή για προστασία. Η αποκάλυψη συνήθως είναι ευνοϊκή, ακόμη κι αν ξαφνιάζει ή ταράζει τα λιμνάζοντα νερά… Κατανοούμε λάθη, συμπεριφορά άλλων, επιλογές του παρελθόντος… Το σημαντικό είναι πως βρισκόμαστε μπροστά σε μία ευκαιρία που δεν θα μας αφήσει ασυγκίνητους…

Οφείλουμε και παίρνουμε θέση.

Είτε ακολουθούμε αυτό που αγαπάμε, είτε απομακρύνουμε κάτι ή κάποιον που δεν μας ενδιαφέρει πλέον. Υλικές ή συναισθηματικές ανάγκες μας παροτρύνουν να αντιδράσουμε και επιλέγουμε άμεσα την επόμενη κίνηση! Μοιάζει με το βότσαλο στη λίμνη που δημιουργεί τους κύκλους και ταράζει το νερό…

Λίλιαν Σίμου astrolife ρούνες πρόβλεψη

Η σοφία των βορείων λαών της Ευρώπης, μου ασκούσε πάντα μία ιδιαίτερη γοητεία. Αν και οι μυθοπλασία έχει αφήσει την αίσθηση ανθρώπων με άγρια ένστικτα, κάθε τι πρέπει να διερευνάται και να ανάγεται στην εποχή από όπου ξεκίνησε η ιστορία με μορφή μύθων. Μήπως οι δικές μας παραδόσεις δεν περιέχουν αλληγορικές εικόνες σκληρότητας;

Όλα ξεκίνησαν σε μία εποχή όπου ο άνθρωπος αισθανόταν αδύναμος και μικρός μπροστά στις κακουχίες και στα φυσικά φαινόμενα.

Η παράδοση των βορείων λαών μέσω των σοφών Δρυΐδων, αλλά και μέσω της ρουνικής μυστικής γλώσσας, περιέχει μία βαθιά γνώση με στόχο την ένταξη του ανθρώπου στο φυσικό περιβάλλον, την κατανόηση της Δημιουργίας και την εναρμόνισή μας με αυτή. Θεωρώ την παράδοση αυτή ιδιαίτερα σημαντική και μετά από χρόνια προσωπικής μελέτης, πιστεύω πως είναι ένας σημαντικός δρόμος αυτογνωσίας.

Είναι πολυεπίπεδη, αλλά πάντα υποστηρικτική για τον άνθρωπο. Εκείνο που θα ήθελα να σημειώσω, είναι πως οι Ρούνες, ( ή Ρούνοι κατ’ άλλη απόδοση στα ελληνικά), ΔΕΝ συνδέονται με αρνητικά μηνύματα.

Η ανάλυση κάποιων ερμηνευτών με αυτή την οπτική, οφείλεται σε λανθασμένες επιρροές και χρήσεις. Είναι απόρροια των αναγκών εκείνων που αρέσκονται στην σκοτεινή πλευρά της ζωής,  η οποία προφανώς τους ταιριάζει.

Τα παλαιά και αυθεντικά αρχεία δεν περιέχουν κάτι ανάλογο… ως εκ τούτου, είναι αποκύημα φαντασίας συγχρόνων μας.

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts

Το μήνυμα της ημέρας πρώτη παρουσίαση στο: http://kissmygrass.gr/

Leave a Reply