Ταρώ: τo μήνυμα της εβδομάδας 10-16 Οκτωβρίου

με την Εύα Δημητρίου

κινητό 6932299053 – email: tarot.answers.eva@gmail.com

 

 

 

KΡΙΟΣ  κάρτα Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ένα σημαντικό πρόσωπο που έχει κάποιου είδους εξουσία επάνω σας θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις ημέρες. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται ισχυρή θέληση πείσμα και επιμονή, αλλά και προσεκτικοί σχεδιασμοί ώστε να έχετε την πρόοδο που θέλετε στα σημαντικά σας. Επωφεληθείτε από τις σταθερές δομές τις ζωής σας, ή δημιουργήστε εσείς τέτοιες δομές πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας.  Μια περίοδος που μόνο η λογική, η πυγμή και ο ρεαλισμός θα είναι σύμμαχοι σας, ίσως ακόμα υπάρχουν σημαντικά πρόσωπα που θέλουν να σας στηρίξουν.  Ζητήματα νομικά ή ό,τι έχει σχέση με το δημόσιο θα σας απασχολήσουν. Αισθηματικά, είναι μια δυνατή και ερωτική περίοδος,  η σχέση σας δίνει σταθερότητα και ασφάλεια,  γάμος.

 

ΤΑΥΡΟΣ  κάρτα 10 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Κάποιες σημαντικές σας δραστηριότητες, ολοκληρώνονται με επιτυχία αυτές τις  ημέρες και κυρίως εκείνες που αφορούν σε πρακτικά, επαγγελματικά, οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα. Κάτι ολοκληρώνεται με επιτυχία και παίρνετε μεγάλη ανταμοιβή , ασφάλεια και ικανοποίηση.  Προσοχή σε θέματα οικογένειας . Σημαντικές οι αγοραπωλησίες  και οι περιουσιακές διευθετήσεις. Αισθηματικά, είναι μια καλή και σταθερή περίοδος, σχέση που γίνεται πιο σοβαρή, γάμος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ κάρτα 5 των ΚΥΠΕΛΩΝ

Διανύετε μια σύντομη περίοδο θλίψης και πικρίας για κάτι που χάθηκε, μπορεί να είναι μια εργασία, μια φιλία, ένα αντικείμενο, κάποιου άλλου είδους απώλεια που μπορεί να αφορά ο,τιδήποτε πρακτικό ή συναισθηματικό και νιώθετε απογοήτευση. Παρόλα αυτά καλύτερα είναι να εστιάσετε σε ό,τι καλό υπάρχει γύρω σας και να γυρίσετε σελίδα προχωρώντας παρακάτω.  Εκτιμήστε ότι θετικό υπάρχει και αντλήστε δύναμη από αυτό. Αισθηματικά, χωρισμός, στεναχώρια μετά από κάποια δυσάρεστη κατάσταση, κάποιος έχει μετανιώσει,

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  κάρτα  ΒΑΛΕΣ των ΞΙΦΩΝ

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναναστροφές και το λόγο σας. Ίσως υπάρχει κάποιο άτομο που δε σας βλέπει με καλό μάτι, σας κατασκοπεύει ή πιθανόν σας διαβάλλει πίσω από την πλάτη σας, ή ακόμα σας δίνει λάθος  πληροφορίες, γι΄ αυτό καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα.

Γενικά αντιμετωπίστε με ωριμότητα σχέσεις και καταστάσεις, και προσοχή σε εντάσεις και λόγια. Μαντάτα όχι και τόσο ευχάριστα. Κάποιοι θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά θα πρέπει να εστιάσετε καλύτερα σε λεπτομέρειες που σας διαφεύγουν και να οργανωθείτε καλύτερα πριν προχωρήσετε. Αισθηματικά, δεν είναι μια καλή περίοδος, προσοχή σε καυγάδες, κάποιος από τους δύο παρακολουθεί και είναι  καχύποπτος, μην δίνετε λαβή για κουτσομπολιά.

 

ΛΕΩΝ   κάρτα  6 των ΞΙΦΩΝ

Αν έχετε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα για κάποιο ζήτημα τώρα είναι η ώρα να πάτε σε πιο ήρεμες καταστάσεις , μακριά από ότι σας προβλημάτισε. Τα πράγματα γενικά εξομαλύνονται και εσείς μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά, έστω κι αν η διάθεσή σας μπορεί να είναι ακόμα πεσμένη. Σύντομα θα λάβετε ένα  μαντάτο  ή μια πρόταση που θα σας βοηθήσει  να ξεπεράσετε τα προσωρινά προβλήματα. Προγραμματισμός ταξιδιού είναι πολύ πιθανός. Γενικά θα έχετε μια θετική πρόοδο στα σημαντικά σας. Αισθηματικά, ίσως υπάρχει απόσταση μεταξύ σας ψυχική ή και χιλιομετρική, κάποιος απομακρύνεται μαζί με τα προβλήματα που υπήρχαν ή κάποιος επιθυμεί να επιστρέψει, σε κάθε περίπτωση τα πράγματα ηρεμούν  έστω και με μια προσωρινή απόσταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  κάρτα 9 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Κάποια προσπάθεια οδεύει σε επιτυχή ολοκλήρωση και αυτό θα σας δώσει ικανοποίηση. Μια περίοδος με έντονη ενασχόληση σε πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα. Επιτυχία και ασφάλεια σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Φροντίστε τον εαυτό σας λίγο παραπάνω αυτή την περίοδο. Αισθηματικά, είτε έχετε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο και νιώθετε ασφαλείς, είτε είστε μόνοι και απολαμβάνετε τη μοναξιά σας, γενικά φροντίστε τη σχέση με πιο πρακτικούς τρόπους, ένας κύκλος φτάνει προς την ολοκλήρωσή του με εύνοια.

 

ΖΥΓΟΣ  κάρτα   Ο ΜΑΓΟΣ

Αν συνδυάσετε επιθυμίες και ταλέντα  για να πετύχετε κάτι που θέλετε πολύ, τότε είναι η κατάλληλη περίοδος. Αξιοποιείστε κάθε σας δυνατότητα πνευματική ή πρακτική για να κάνετε κάτι που στοχεύετε, ή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.  Μπορείτε να είστε πολύ δημιουργικοί και καινοτόμοι αυτό το διάστημα, μεγάλη εύνοια σε επιχειρηματικά σχέδια, εμπόριο, επικοινωνίες. Σε άλλη περίπτωση να είστε προσεκτικοί σε επιτήδειους που κάνουν το άσπρο μαύρο. Αισθηματικά,  πιθανόν να έχετε μια νέα ερωτική κατάκτηση που θα σας βγάλει απ΄ τη ρουτίνα, κρατείστε όμως μικρό καλάθι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ   κάρτα  ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Εμπόδια και διλλήματα, που απαιτούν να σκεφτείτε περισσότερο με το χέρι στην καρδιά, σας καλούν να βρείτε λύσεις. Μπερδέματα και πειρασμοί σας φέρνουν αμφισβητήσεις και προβληματισμούς. Πάρτε το δρόμο και τις επιλογές που σας ταιριάζουν καλύτερα και μείνετε σταθεροί σε αυτό, σε ό,τι κι αν αφορά μια τέτοια επιλογή. Αισθηματικά, μια αρκετά ερωτική περίοδος που σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι, κάποια γνωριμία φαντάζει ιδανική, σε άλλη περίπτωση υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσετε, πιθανή επιλογή ανάμεσα σε δύο άτομα, απιστίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ  κάρτα  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Είναι μια περίοδος που πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ακούσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας και  κυρίως το ένστικτό σας. Η Ιέρεια σας προτρέπει να κλείσετε για λίγο τα αυτιά σας στη λογική και να ακούσετε τον εσώτερο εαυτό, είναι η ώρα να αναγνωρίσετε κυρίως τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες. Κάποια σημαντική γυναίκα μπορεί να σας επηρεάσει με κάποιο τρόπο τις ημέρες αυτές. Προσοχή σε κρυφές καταστάσεις και παρασκήνιο, γενικά κρατήστε τα μυστικά σας και παρατηρήστε καλύτερα πρόσωπα και καταστάσεις, μην βιάζεστε σε αποφάσεις και ενέργειες, αποστασιοποιηθείτε, έχετε υπομονή και αφήστε πρώτα να ωριμάσουν τα πράγματα. Αισθηματικά, υπάρχει μια ψυχρότητα ίσως απόσταση, κρυφές καταστάσεις θέλουν προσοχή, μην αποκαλύπτετε σε άλλους τα προσωπικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  κάρτα  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Σας περιμένουν αλλαγές με μεταμορφωτική δύναμη, οι οποίες όμως είναι απαραίτητες για να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας, να πάρετε οριστικές αποφάσεις και προχωρήσετε παρακάτω. Είναι πολύ πιθανό  κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις να έχουν βαλτώσει, ή γενικότερα να νιώθετε εσείς έτσι για κάποιο λόγο.  Εκτιμήστε αντικειμενικά  ό, τι είναι παλιό  και φθαρμένο,  είτε αφορά κατάσταση, πρόσωπο ή ακόμα και αντικείμενο και απομακρύνετέ το. Αισθηματικά, κάτι τελειώνει οριστικά, υπάρχει αδράνεια και η σχέση είναι σε τέλμα, είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  κάρτα   4  των ΚΥΠΕΛΩΝ

Ένα διάστημα με μπλοκαρίσματα, ψυχολογικά αδιέξοδα  και αδράνεια θα υπάρχει για αρκετούς από εσάς. Επικρατεί μια αρνητική διάθεση, μια τάση αποχής, δυσαρέσκεια και έλλειψη ενθουσιασμού, αφού νιώθετε πως τίποτα δε σας ευχαριστεί παρόλο που μπορεί πολλά να είναι τακτοποιημένα και άφθονα.  Υπάρχουν πράγματα που δεν θέλετε να δείτε ή να αντιμετωπίσετε. Μην χάσετε κάποια σημαντική ευκαιρία λόγω ανίας ή πλήξης . Ίσως η σχέση με τον εαυτό σας δεν είναι πολύ καλή αυτή την περίοδο, προτιμήστε τη σιωπή αν δεν είστε σίγουροι για κάτι. Πολλά πράγματα δεν σας αρέσουν αλλά  βολεύεστε με αυτά, ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας και βγείτε από το τέλμα αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Αισθηματικά, υπάρχει ανία και  πλήξη, κάποιος από τους δύο δεν είναι διαθέσιμος και πρόθυμος για τη σχέση ή δεν μπορεί να δει και να εκτιμήσει ό,τι του προσφέρεται.

 

ΙΧΘΕΙΣ  κάρτα  3 των ΞΙΦΩΝ  

                                                                                                                         

Αυτή την περίοδο για κάποιο ζήτημα θα παλέψει η λογική με την καρδιά, πράγμα που θα είναι ωφέλιμο αφού θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να δείτε αλήθειες. Προετοιμαστείτε για μαντάτα ή συζητήσεις που πληγώνουν. Ίσως εμπλακείτε σε κάποια διαμάχη που θα σας στενοχωρήσει. Γενικά όπου υπάρχει καχυποψία και θολό τοπίο, ξεκαθαρίστε τα πράγματα μέσα από ξεκάθαρες εξηγήσεις. Αισθηματικά, υπάρχουν δυσκολίες, αντιμετωπίστε κάποια πικρή αλήθεια, χωρισμός, λόγια που  πικραίνουν.

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)

και τώρα στο https://togethergreece.com/Lilian1S

 

Leave a Reply