Ταρώ: τo μήνυμα της εβδομάδας 15 – 22 Ιουνίου

Ταρώ: τo μήνυμα της εβδομάδας  15 – 22 Ιουνίου

από την Εύα Δημητρίου

email: taro.answers@gmail.com

και τηλέφωνο: 6932299053

«Οι αναγνώστες των προβλέψεων με τις κάρτες Ταρώ, εάν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και το ζώδιο που έχουν τη γενέθλια Σελήνη τους, μπορούν αν θέλουν να διαβάζουν και τα ζώδια αυτά. Ας δούμε λοιπόν τα μηνύματα των συμβολικών αυτών καρτών, που εκτός από το μαντικό τους φορτίο, θυμίζω ότι είναι ένα εργαλείο συμβουλής, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου.

——————————-

ΚΡΙΟΣ  κάρτα  2 των ΞΙΦΩΝ

 

Είναι μια εβδομάδα που θα είστε κάπως στάσιμοι και αποστασιοποιημένοι σχετικά με πρόσωπα ή ζητήματα. Η στασιμότητα αυτή σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με κάτι γιατί πραγματικά δε μπορείτε να αντιδράσετε, και να κάνετε κάτι ουσιαστικό. Σε άλλη περίπτωση αναβάλλετε διαρκώς πράγματα που πρέπει να γίνουν ή να ξεκαθαρίσουν, βάζοντάς τα όπως λέμε κάτω από το χαλί και αφήνοντάς τα για αργότερα. Κάτι λειτουργεί διχαστικά,  με αντικρουόμενα συναισθήματα ή σκέψεις. Είναι πιθανή μια  συμφιλίωση όπου υπήρξε κάποια ένταση, πάντα όμως μέσα από μια εύθραυστη ισορροπία. Επαγγελματικά, οικονομικά υπάρχει στασιμότητα, ή δυσκολίες για τις οποίες δεν μπορείτε τώρα να κάνετε πολλά πράγματα,  ακόμα και αν κάνετε κάποια επιλογή δεν γνωρίζετε που θα σας βγάλει, αναγκαστικοί συμβιβασμοί, προσοχή στις προθέσεις ατόμων που σας παριστάνουν το φίλο. Αισθηματικά, δεν είναι η ώρα για δράσεις, κάτι σας κολλάει και δυσκολεύεστε να προχωρήσετε, κάποιος από τους δύο είναι κλειστή καρδιά,  σχέση όπου υπάρχουν πολλοί συμβιβασμοί και δυσκολίες, συμφιλίωση και επανασύνδεση μέσα από δύσκολο συμβιβασμό, οι εντάσεις σταματούν. Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια του αέρα Υδροχόους, Διδύμους, Ζυγούς, αστρολογική αντιστοιχία Σελήνη στο Ζυγό.

ΤΑΥΡΟΣ  κάρτα  Ο ΠΥΡΓΟΣ

Μία δύσκολη εβδομάδα για εσάς, με αλλαγές που γίνονται επιβεβλημένα και   με έντονο τρόπο. Μια παρατεταμένη πίεση, μπορεί να φέρει εκρήξεις θυμού, καυγάδων, ξεσπάσματα, αναπάντεχα γεγονότα που ίσως φέρουν ανατροπές μη αναμενόμενες, συχνά όμως χρήσιμες, αφού ο Πύργος πάντα φέρνει στο φως αλήθειες και γκρεμίζει ότι είναι χτισμένο σε σαθρά θεμέλια. Να είστε προσεκτικοί και ρεαλιστές σε ότι αναπάντεχο προκύψει. Προσοχή στην υγεία σας, όταν οδηγείτε, όταν χειρίζεστε μηχανήματα. Επαγγελματικά, οικονομικά, ρήξεις, και ανατροπές όχι και τόσο ευχάριστες, να είστε ψύχραιμοι και διαλλακτικοί, θυμός, εκνευρισμός, δυσκολίες. Αισθηματικά, έρχονται ξαφνικές αποκαλύψεις και αλήθειες που πληγώνουν,  προσοχή στο θυμό, τη βία, τον εγωισμό, τους καυγάδες, απιστία που έρχεται στο φως ή άλλα γεγονότα που δεν είχατε αντιληφθεί, χωρισμός. Προσοχή σε επαφές με άτομα στα ζώδια του Κριού και Σκορπιού που κυβερνώνται από τον πλανήτη της κάρτας Άρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ  κάρτα  5 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δυσκολίες και άγχη κυρίως για πρακτικής φύσης ζητήματα αλλά και οικονομικά. Κάτι δε θα σας ικανοποιεί όντας λίγο, ή θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στις υλικές αξίες της ζωής σας. Μικρές ή μεγαλύτερες απώλειες  σας ταράζουν ή ακόμα κάτι πρέπει να εγκαταλείψετε για διάφορους λόγους. Γενικά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες που θα σας φέρουν ίσως μια παροδική απογοήτευση, λίγη μοναξιά, ή ίσως νιώσετε αβοήθητοι, σε αυτή την περίπτωση μη τα περνάτε όλα μόνοι ζητήστε βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα. Επαγγελματικά, οικονομικά υπάρχουν δυσκολίες, πιθανή απώλεια στην εργασία ή στα οικονομικά. Αισθηματικά, κάποια αποτυχία σας στενοχωρεί, μοναξιά, χωρισμός, αίσθηση ότι δεν παίρνετε αυτό που αξίζετε στη σχέση σας νιώθοντας ζητιάνοι, σχέση μη αποδεκτή κοινωνικά ή από το περιβάλλον σας, κάτι λείπει και δεν αφήνει τη σχέση να αναπτυχθεί όπως πρέπει, αναθεωρήστε  και στραφείτε ίσως περισσότερο σε βαθύτερες πνευματικές αξίες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, φτώχεια συναισθηματική ή άλλης φύσης μεταξύ σας. Ιδιαίτερες οι επαφές σας με άτομα σε ζώδια της γης Αιγόκερους, Παρθένους, Ταύρους, αστρολογική αντιστοιχία Ερμής στον Ταύρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  κάρτα  Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Τάση για απομάκρυνση και κλείσιμο στον εαυτό σας θα έχετε τις ημέρες αυτές. Χρειάζεστε ησυχία, απομόνωση, στροφή στον εσώτερο εαυτό, προκειμένου να βρείτε τις απαντήσεις που θέλετε. Περίοδος αναθεωρήσεων προκειμένου να κλείσετε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Κωλύματα και καθυστερήσεις στους προγραμματισμούς σας, παρόλα αυτά μην πτοείστε, λύσεις υπάρχουν και θα τις βρείτε είτε με σοφία μόνοι σας, είτε με τη βοήθεια έμπειρου ατόμου. Γενικά όμως είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από στερήσεις είτε σε συναισθηματικό, είτε σε υλικό επίπεδο, μοναξιά, κλείσιμο όπως μπορεί αυτό να εκφραστεί στη ζωή του καθενός. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω το παρελθόν σε ό,τι σας πονά. Επαγγελματικά, οικονομικά υπάρχει μια σταθερότητα, που όμως έχει γίνει μονότονη και κουραστική, η ρουτίνα καλά κρατεί, γενικά όμως ίσως υπάρξουν κωλύματα, εμπόδια, καθυστερήσεις, οι εξελίξεις και η πρόοδος στα σημαντικά σας είναι αργή ή υπάρχει παύση , κούραση που σας κάνει να τεμπελιάζετε, πρέπει να έχετε υπομονή, για τα οικονομικά με στερήσεις, ένδεια, έλλειψη χρημάτων, λιτότητα, καθυστερήσεις πληρωμών. Αισθηματικά, διανύετε μια μοναχική περίοδο ακόμα και αν είστε μέσα σε σχέση, υπάρχει ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι για να ανακαλύψετε τι πραγματικά χρειάζεστε, ψάχνετε τις λεπτομέρειες για να βγάλετε συμπεράσματα και ίσως οδηγηθείτε σε απογοήτευση, σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας, απιστία, κρυφή σχέση, εμμονή στο παρελθόν, κλείστε ένα κύκλο που πρέπει να τελειώσει και προχωρήστε παρακάτω. Ιδιαίτερες οι επαφές με άτομα στο ζώδιο του Παρθένου.

ΛΕΩΝ  κάρτα  7 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δυσκολίες και ανατροπές που σας βάζουν σε διλήμματα και στασιμότητα.  Είστε πιεσμένοι για κάτι που πρέπει να αποφασίσετε. Καθυστερήσεις και σχέδια που μπαίνουν σε αναμονή.  Παύση, στασιμότητα, κακό timing για να προχωρήσετε στόχους, σκοπούς, υλοποίηση. Αβεβαιότητα για το αύριο σχέσεων και προγραμματισμών.  Επαγγελματικά, οικονομικά, στοχεύετε σε συγκεκριμένα αποτελέσματα για τα οποία όμως πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα για το πώς θα τα υλοποιήσετε, μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, δώστε λίγο χρόνο και θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, σε άλλη περίπτωση ίσως χρειαστεί να κινηθείτε διακριτικά προκειμένου να προλάβετε κακώς κείμενα που δε θα διορθώνονται μετά, πρόταση για εργασία και οικονομικά που σας προβληματίζει, αναμονή για συνταξιοδότηση, περιμένετε χρήματα που καθυστερούν θα πάρει περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζατε. Αισθηματικά, υπάρχει μια στασιμότητα, είναι ώρα αποφάσεων όμως  μη βιαστείτε πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά για το μέλλον της σχέσης σας, είστε σε ένα σταυροδρόμι εξελίξεων, αποδεχθείτε πως ο χρόνος είναι γιατρός για ό,τι κι αν έχει συμβεί, έχουν μαζευτεί πολλά και χρειάζεται να επανεξετάσετε τη σχέση σας, πιθανή γνωριμία με άτομο υποψήφιο για μια σοβαρή δέσμευση, εγκυμοσύνη. Ιδιαίτερες οι επαφές με άτομα σε ζώδια της γης Παρθένους, Αιγόκερους, Ταύρους, αστρολογική αντιστοιχία Κρόνος στον Ταύρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  κάρτα  6 των ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η κάρτα του παρελθόντος φέρει τύχη και συναισθηματικά δώρα για εσάς. Επιστροφή στις ρίζες σας, επιστροφή ατόμων του παρελθόντος, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας,  ή φίλους και γνωστούς.  Γενικά υπάρχουν πισωγυρίσματα σε πρόσωπα ή ζητήματα που σας απασχολούν, και αναμοχλεύουν καταστάσεις του παρελθόντος. Μοιραστείτε, γίνετε δεκτικοί και φιλικοί με τους άλλους. Φροντίστε αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.  Επαγγελματικά, οικονομικά, είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε, είστε θετικοί και προσηνείς στις επιδιώξεις σας, έχετε δημιουργική δύναμη  για εξέλιξη, ειδικά όσοι κάνετε πνευματική εργασία, θετικές ημέρες για τα οικονομικά σας αφού μπορεί να λάβετε και κάποια βοήθεια ή δώρο τόσο στην εργασία όσο και από αγαπημένο πρόσωπο κυρίως της οικογένειας. Αισθηματικά, ερωτική εβδομάδα όπου βγαίνουν στην επιφάνεια ανιδιοτελή συναισθήματα, έχετε αγνά αισθήματα, το παρελθόν δημιουργεί το μέλλον της σχέσης σας, επιστροφή προσώπου απ΄τα παλιά, ζείτε με τις αναμνήσεις και ίσως πρέπει να αφήσετε κάποια πράγματα πίσω και να δείτε αυτά που σας περιμένουν, επανασύνδεση, δώρα χαράς πνευματικά κυρίως, αγαπάτε σαν μικρά παιδιά. Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια του νερού Καρκίνους, Ιχθείς, Σκορπιούς, αστρολογική αντιστοιχία ο Ήλιος στο Σκορπιό.

ΖΥΓΟΣ  κάρτα  Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ  

Κλεισμένοι στον εαυτό σας και αποστασιοποιημένοι θα είστε αυτές τις ημέρες, μπλοκαρισμένα τα συναισθήματα, οι σκέψεις και ενέργειες σας. Αναβολές και καθυστερήσεις στα σημαντικά σας είναι πολύ πιθανές. Έλλειψη δράσης σηματοδοτεί η Ιέρεια, για να μπορείτε να αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, αλλά και να αξιολογήσετε καλύτερα τους άλλους, ή τα ζητήματα που σας απασχολούν. Είναι καλύτερα να αποτραβηχτείτε λίγο πριν δράσετε ή αποφασίσετε, δεν είναι κατάλληλη περίοδος για εξελίξεις και  κινήσεις. Έντονη η τηλεπάθεια, αλλά και η φωνή του ενστίκτου σας, μη τα παραβλέπετε. Να είστε διπλωμάτες και προσεκτικοί στις επαφές   και τα λόγια σας, υπάρχουν άγνωστα σε εσάς γεγονότα, ή παρασκήνιο, να είστε δεκτικοί και υπομονετικοί, διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας, έχετε πολλά να μάθετε ακόμα που θα εμφανιστούν σε εσάς λίγο αργότερα. Επαγγελματικά, οικονομικά χρησιμοποιήστε τον συμβιβασμό, μην υπογράφετε ή κάνετε συμφωνίες και συνεργασίες αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες, είναι μια παθητική περίοδος που σας προετοιμάζει για κάτι, διατηρείστε ισορροπίες και διακριτικότητα. Αισθηματικά, είναι μια ήρεμη περίοδος, όμως το μέλλον της σχέσης δεν διακρίνεται καθαρά ακόμα, δείξτε υπομονή μέχρι να κατανοήσετε καλά που πάνε τα πράγματα, παρασκήνιο, κρυφές καταστάσεις, απιστία, άτομο που κρύβει ή κρύβεται, άτομο απλησίαστο, κάτι  προετοιμάζεται για τη σχέση που είτε γνωρίζετε είτε όχι, εγκυμοσύνη, προφυλάξτε την ερωτική σας ζωή από τους αδιάκριτους, ίσως περίοδος παύσης που έχει κοπεί η επικοινωνία, κάτι περιμένετε και χρειάζεται υπομονή, να είστε δεκτικοί και ήρεμοι, ίσως ψυχρότητα και απομάκρυνση. Ιδιαίτερες οι σχέσεις με άτομα στο ζώδιο του Καρκίνου που κυβερνάται από τον πλανήτη της κάρτας  Σελήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  κάρτα  Η ΔΥΝΑΜΗ

Την εβδομάδα αυτή κερδίζετε μόνο με το θάρρος και το ψυχικό σθένος όλα όσα επιθυμείτε. Δύναμη ψυχής χρειάζεται και θετική ψυχολογία, που θα καταφέρετε να έχετε, μόνο αν τιθασεύσετε τον εαυτό σας και αντικαταστήσετε  το θυμό και τα σκληρά λόγια, με ψυχραιμία και ευγένεια. Ζητείστε όμορφα και θα σας δοθεί, διεκδικήστε με ευγένεια ψυχής και καλό τρόπο και θα κερδίσετε. Διευθετήστε προστριβές και δύσκολες καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος με την τακτική της καλοσύνης, της συγχώρεσης, της διαλλακτικότητας. Επαγγελματικά, οικονομικά, είναι θετικές οι μέρες αυτές, μπορείτε να αντεπεξέλθετε, και αν υπάρξουν δυσκολίες προσπαθήστε να τις προσπεράσετε με τον τρόπο που αναφέρω πιο πάνω, έχετε δύναμη ψυχής και σώματος και αυτό σας δίνει ενέργεια να συνεχίσετε, θετικές εξελίξεις στο χώρο εργασίας αλλά και τα οικονομικά, δυνατές συμφωνίες και διευθετήσεις, οργανώστε τα σχέδια σας φιλόδοξα αλλά με γερή βάση. Αισθηματικά, είναι αρκετά έντονη, ερωτική εβδομάδα με πάθος, δυνατή αμοιβαία σχέση που σας ανεβάζει, σχέση που τείνει να γίνει πιο σοβαρή,  οι επιθυμίες σας υλοποιούνται σε απτό επίπεδο, συμφιλίωση, συγχώρεση, δυνατή επανασύνδεση. Ιδιαίτερες οι επαφές  και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο του Λέων.

ΤΟΞΟΤΗΣ κάρτα   2 των ΡΑΒΔΩΝ

Οι ημέρες φέρνουν μια πνευματική έξαρση και αμηχανία, ενόψει αποφάσεων που πρέπει να πάρετε και διλημμάτων που αντιμετωπίζετε. Κάποιο ξεκίνημα θέλετε να κάνετ, κάποια ευκαιρία ίσως σας παρουσιάστηκε και αυτό σας κάνει να είστε διστακτικοί για το αν πρέπει να προχωρήσετε, αλλά και το πώς.  Υπάρχουν μπλοκαρίσματα  και διεκδικήσεις που σας προβληματίζουν. Επαγγελματικά, οικονομικά μπαίνετε σε μια περίοδο όπου πρέπει να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε από εδώ και πέρα, συνεργασίες και διευθετήσεις μπαίνουν στο τραπέζι για να δείτε την συνέχεια της πορείας σας, αντιθέσεις, ανταγωνισμός,  παρόλα αυτά έχετε μεγάλες δυνατότητες και δύναμη να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, προσοχή στη διαχείριση ακινήτων και γενικά των χρημάτων σας είναι μια περίοδος που μπορεί να χάσετε πολλά από μια απρόσεκτη κίνηση ή να κερδίσετε πολλά αν δε βιαστείτε και σκεφτείτε σοφά. Αισθηματικά,  οι μέρες φέρνουν χλιαρά συναισθήματα ανάμεσα στο να προχωρήσετε σε κάτι ή όχι, η κρίση σας δεν είναι ξεκαθαρισμένη για το άτομο που σας ενδιαφέρει, με τη θετική της δόνηση όμως η κάρτα αυτή σημαίνει μια πολύ ερωτική εβδομάδα με το σύντροφό σας. Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια της φωτιάς, Λέοντες, Τοξότες, Κριούς, αστρολογική αντιστοιχία Άρης στον Κριό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   κάρτα  ΒΑΣΙΛΙΑΣ  των ΞΙΦΩΝ

Οι δράσεις σας πρέπει να καθοδηγούνται από το δίκαιο, το ηθικό, και το γενικά αποδεκτό αν θέλετε να έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας.  Δημιουργείστε το κατάλληλο κλίμα για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, παρεξηγήσεις, διευθετήσεις σε θέματα νομικά, περιουσιακά, συμβόλαια κλπ. Ό,τι είχε σκιές  σε σχέσεις  με άλλα πρόσωπα, ή άλλου είδους ζητήματα τώρα έχετε τη δύναμη και το σθένος να τα βάλετε σε τάξη και να διώξετε τα σύννεφα. Ακόμα και αν δεν είναι τώρα  εφικτά όλα αυτά, σίγουρα μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα. Επαγγελματικά, οικονομικά, να είστε διορατικοί, έντιμοι και με ορθή κρίση, για να βρείτε λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν, μπορείτε να επικρατήσετε έναντι των αντιπάλων σας, διορθώστε αδικίες όπου υπάρχουν, περίοδος για να ξεκαθαρίσετε νομικά θέματα ή  να κάνετε σοβαρές διευθετήσεις και συμφωνίες. Αισθηματικά, είναι ώρα αποφάσεων και ξεκαθαρισμάτων, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και δείτε τα πράγματα με λογική, ζυγίστε τις καταστάσεις, ψυχρότητα, μην κρίνετε άδικα και μεροληπτικά, διαζύγιο, με τη θετική της δόνηση η κάρτα δείχνει σχέση με σοβαρό άτομο, που βασίζεται στην ειλικρίνεια και την εντιμότητα. Ιδιαίτερες οι επαφές  σας με άτομα σε ζώδια του αέρα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  κάρτα 9 των ΡΑΒΔΩΝ

Μια εβδομάδα όπου θα πρέπει να έχετε μεγάλη υπομονή στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Δοκιμάζονται οι αντοχές σας, με καταστάσεις του παρελθόντος που επιστρέφουν για να σας ταλαιπωρήσουν και όχι μόνο. Θα είστε μπλοκαρισμένοι, ανασφαλείς και δύσπιστοι για πολλά και πολλούς.  Καθυστερήσεις  θα υπάρχουν αλλά και ανοχή λίγο πριν το τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση κάποιων ζητημάτων σας , στόχων κλπ. Μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλει, αργότερα ίσως επαληθευτεί για εσάς το ρητό που λέει κάθε εμπόδιο για καλό. Επαγγελματικά, οικονομικά, υπάρχουν δυσκολίες, χρειάζεται υπομονή και δύναμη ψυχής κυρίως για να αντεπεξέλθετε, ίσως υπάρχουν άτομα  εχθρικά απέναντί σας  και νιώθετε ότι θέλετε και πρέπει να προστατέψετε τα κεκτημένα σας, προσοχή στην αλαζονεία και στην ανάγκη να είστε εσείς μπροστά από όλους και όλα, πειθαρχήστε. Αισθηματικά, επίσης είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ανεχτείτε καταστάσεις για τις οποίες είτε δεν πρέπει άμεσα να εκδηλωθείτε, είτε πρέπει να είστε σίγουροι πριν κάνετε κάποιο βήμα για θετική ή αρνητική εξέλιξη, υπάρχει καχυποψία, εγωισμός, δυσκολία να προχωρήσετε σε αλλαγές δεν είναι μια γόνιμη περίοδος αυτή, ζήλεια, άγχη, προσοχή στις παράλληλες σχέσεις με άτομα παντρεμένα σκεφτείτε ότι ίσως δεν οδηγεί κάπου μια τέτοια σχέση όσο κι αν περιμένετε, επιμονή για μια σχέση που σας εξαντλεί, μην προσπαθείτε με το ζόρι να επιβάλλετε το δικό σας, βρείτε τη μέση οδό. Ιδιαίτερες οι επαφές σας με άτομα σε ζώδια της φωτιάς  Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, αστρολογική αντιστοιχία Σελήνη στον Τοξότη.

ΙΧΘΕΙΣ  κάρτα  Η ΣΕΛΗΝΗ                                                                                                                                

Είναι μέρες όπου τα πράγματα δεν θα είναι πολύ ξεκάθαρα για εσάς . Θα υπάρξουν μπλοκαρίσματα και μικρές αναποδιές που θα φέρνουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους τομείς της ζωής σας που είναι περισσότερο σημαντικοί το διάστημα αυτό . Καταστάσεις ή πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται ξανά στο προσκήνιο χωρίς όμως ξεκάθαρες προθέσεις ή όρους και θα πρέπει εσείς να μπορέσετε να δείτε πέρα από το προφανές. Γενικά να αποφασίζετε με γνώμονα τη ρεαλιστική λογική και όχι με το συναίσθημα που γίνεται έντονο με την επήρεια της Σελήνης. Σημαντικές οι σχέσεις με τα πρόσωπα του κοντινού οικογενειακού σας περιβάλλοντος ίσως υπάρξουν λόγια που στενοχωρούν, ιδιαίτερη η σχέση με κάποια σημαντική γυναίκα από το οικογενειακό περιβάλλον κυρίως τη μητέρα. Γενικά ακούστε πολύ την φωνή της διαίσθησής σας μη χάνεστε σε ονειροπολήσεις. Επαγγελματικά και οικονομικά θα υπάρξουν εμπόδια, προσοχή σε παρασκήνιο, κρυφούς εχθρούς, κρυφές καταστάσεις, προσοχή σε εξαπατήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, είστε βυθισμένοι σε έντονο συναισθηματισμό και αυτό δε σας αφήνει να δείτε καθαρά, να είστε ρεαλιστές, κάτι στη σχέση σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν είναι αυτό που δείχνει εκτός αν εσείς λειτουργείτε έτσι, υπάρχουν μυστικά, θολό τοπίο, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, ψέματα, απιστία , κρυφές καταστάσεις, μην ανακοινώνετε τα προσωπικά σας, κρατήστε κρυφή την προσωπική σας ζωή μακριά από τους αδιάκριτους, κουτσομπολιά, ζήλεια, αντιζηλίες, να είστε προσεκτικοί γενικά. Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο των Ιχθύων.

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars) 

Leave a Reply