Ταρώ: τo μήνυμα της εβδομάδας 27 Μαρτίου – 3 Απριλίου

με την Εύα Δημητρίου

κινητό 6932299053 – email: tarot.answers.eva@gmail.com

Η περιγραφή του έτους 2023, όπως αγγίζει τον καθένα μας,  είναι στο άρθρο:

ΤΑΡΩ – ετήσιες προβλέψεις 2023

 

 

 

ΚΡΙΟΣ  κάρτα  Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ημέρες ενδοσκόπησης, πολλοί από εσάς θα κλειστείτε κάπως στον εαυτό σας κάνοντας απολογισμούς ή σκέψεις που οδηγούν σε λύσεις ή αποφάσεις. Προσπαθείτε   να ελέγξετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και ψάχνετε  απαντήσεις σε μακροχρόνια ζητήματα, στηριχθείτε στον εαυτό σας και βρείτε το δικό σας δρόμο. Συχνά  η κάρτα σημαίνει εμπόδια και καθυστερήσεις , οπότε ας είστε προετοιμασμένοι για αυτό.  Προσοχή σε κρυφές καταστάσεις που κινούνται από εσάς ή από άλλους. Αισθηματικά ίσως υπάρξουν δυσκολίες , αποστασιοποίηση ή ακόμα και ελάττωση της επικοινωνίας.   

 

ΤΑΥΡΟΣ  κάρτα  ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Ευχάριστες ειδήσεις, μετακινήσεις, συμφιλίωση, συναισθηματικά δώρα,  συναντήσεις. Γίνεστε πιο ανοιχτοί, κοινωνικοί και δεκτικοί σε ό,τι σας προσφέρεται, υλικό ή συναισθηματικό. Πιθανή νέα ερωτική γνωριμία. Ανοιχτείτε, διευρύνετε τον κύκλο σας και μέσα από εκεί έρχονται νέες γνωριμίες που σας δίνουν χαρά, και αυτό μπορεί να αφορά οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Γενικά είναι μια κάρτα που φέρνει ευνοϊκές προοπτικές. Λίγη προσοχή σε άτομα που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες οι προθέσεις τους. Επίσης μην αφήνεστε   σε ονειροπολήσεις ή πλάθετε πράγματα με τη φαντασία σας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ  κάρτα 3 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η κάρτα της εργασίας υποδηλώνει πολύ δουλειά για την εβδομάδα αυτή. Αφιερώνετε τον περισσότερο χρόνο σας στην εργασία, όπου θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, να είστε δημιουργικοί, παραγωγικοί στο μέγιστο και κυρίως να εστιάζετε στις λεπτομέρειες. Η συνεργασίες με άλλα άτομα είναι περισσότερο ευνοϊκές τώρα και αποδίδουν. Σε κάποιον τομέα της ζωής σας πιθανόν βάλατε μια γερή βάση, όμως χρειάζεται αρκετή φροντίδα και αφοσίωση για να προχωρήσετε με θετική πρόοδο. Η κάρτα αυτή είναι ένα σημάδι ενθάρρυνσης όπως κι αν εκφραστεί  αυτό στη ζωή σας και σε όποιο τομέα, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτή την ευνοϊκή περίοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  κάρτα   6 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οικονομικές προσφορές ή απολαβές μπορεί να χαρακτηρίσουν τις ημέρες αυτές. Η έννοια της προσφοράς κυριαρχεί γενικά, μπορεί να αφορά χρήματα, ή ακόμη  το να προσφέρετε το χρόνο σας, τη βοήθειά σας, την αγάπη και τη στήριξη σε πρόσωπα που το έχουν ανάγκη. Πιθανές οι οικονομικές διευθετήσεις και συμφωνίες τις ημέρες αυτές. Είναι μια κάρτα αρμονίας, που σας συμβουλεύει να βρείτε ισορροπίες, σε όποιο τομέα της ζωής σας αφορά αυτό. 

 

ΛΕΩΝ  κάρτα  Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Κάτι κρατάτε μυστικό, ή υπάρχει ένα παρασκήνιο. Είναι καιρός που πρέπει να επικεντρωθείτε στη διαίσθησή σας. Ίσως ετοιμάζονται κάποιες αλλαγές για εσάς που θα έρθουν στο φως λίγο αργότερα. Κάποιους  τομείς της ζωής σας χρειάζεται να τους δείτε με περισσότερη ωριμότητα και διορατικότητα. Είναι κάρτα που σας προτρέπει σε παθητικότητα και αποστασιοποίηση, οπότε μη βιαστείτε για τίποτα, δεν είναι ώρα για δράση. Αισθηματικά, υπάρχουν κρυφές καταστάσεις, προσοχή στην απιστία , σε άλλη περίπτωση προφυλάξτε την αισθηματική σας ζωή .

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  κάρτα  ΑΣΟΣ των ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η κάρτα υποδηλώνει μια νέα αρχή, μια ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και κυρίως αφορά  πνευματικές, αισθηματικές ευκαιρίες και ξεκινήματα.  Είναι πολύ πιθανό να έρθει κάτι στη ζωή σας που θα σας φέρει συναισθηματική χαρά και ολοκλήρωση. Ίσως μια νέα φιλία, ένας νέος έρωτας, μια συμφιλίωση. Κάτι όμορφο αναγγέλλει  η κάρτα αυτή οπότε  εκμεταλλευτείτε την  εύνοια της τύχης.  

 

ΖΥΓΟΣ  κάρτα  9 των ΡΑΒΔΩΝ

Επιμονή, αποφασιστικότητα και δύναμη απέναντι σε δυσκολίες και αντιξοότητες υποδηλώνει η κάρτα αυτή. Είναι πολύ πιθανόν να νιώθετε από τη μία κόπωση και από την άλλη ικανοποίηση για κάτι που κοντεύει να τελειώσει. Γενικά θα είστε καχύποπτοι και κλειστοί απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, καθώς σε κρίσιμους τομείς της ζωής σας υπάρχει κόπωση και εμπόδια. Αισθηματικά, υπάρχουν εμπόδια και ανασφάλεια, χρειάζεστε ανανέωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  κάρτα 2 των ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Αυτές τις ημέρες μπορεί να έχετε μια συμφιλίωση, μια  δέσμευση   αισθηματική, ή επαγγελματική, φιλίας  κλπ. Κάτι δυνατό μπορεί να ξεκινήσει για εσάς, που θα σας δώσει ξανά ελπίδα και ικανοποίηση. Οι άλλοι σας αποδέχονται και σας εκτιμούν περισσότερο, είστε αγαπητοί, υπάρχει εμπιστοσύνη. Αναγγελία κάποιου ευχάριστου γεγονότος. Γενικά η κάρτα υποδηλώνει ότι είναι μια χρονική περίοδος που μπορούν να συμβούν καλά πράγματα για εσάς. Αισθηματικά, διανύετε μια όμορφη ερωτική περίοδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ κάρτα   3 των ΚΥΠΕΛΛΩΝ 

Μια ευνοϊκή κάρτα χαράς που υποδηλώνει την  ολοκλήρωση ενός γεγονότος ή μιας κατάστασης με θετικό τρόπο. Η συμφιλίωση  με άλλους, αλλά και η θεραπεία ψυχική ή σωματική είναι πολύ πιθανή. Προσκλήσεις, συναντήσεις για εορτασμούς, διασκέδαση κλπ. Είστε ελκυστικοί για φιλίες, γνωριμίες, νιώθετε και είστε αγαπητοί. Γενικά υιοθετήστε μια θετική στάση  σε ό,τι σας απασχολεί και θα δείτε να εξομαλύνονται τα πράγματα. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας, εκτιμήστε όσα σας προσφέρουν οι άλλοι είτε είναι δώρα καρδιάς, είτε υλικά.   

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  κάρτα  7 των ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Συναισθηματικά αδιέξοδα αυτές τις ημέρες, αφού μάλλον περισσότερο ονειρεύεστε και ζείτε με ψευδαισθήσεις για πρόσωπα ή καταστάσεις. Θα πρέπει να αποκαταστήσετε ισορροπίες και να μη ζείτε μέσα σε χάος συναισθηματικό ή φυσικό,  συγκεντρώστε το μυαλό σας και βάλτε μια τάξη στα κακώς κείμενα, αλλά και στις ουσιαστικές σας προτεραιότητες. Ίσως βρεθείτε σε ένα αδιέξοδο πολλών επιλογών για κάποιο ζήτημα, οπότε αυτό θα σας φέρει αναστάτωση, σκεφτείτε λογικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  κάρτα 7 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Ίσως για σημαντικούς τομείς της ζωής σας να να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά προκειμένου να πάρετε αποφάσεις, το σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Η κάρτα σας καλεί να σκεφτείτε τι κάνετε και γιατί, μπαίνοντας σε σκέψεις αξιολόγησης και αποτίμησης. Δεν είναι εύκολος ένας καινούργιος δρόμος γι΄αυτό δεν πρέπει να βιαστείτε σε ότι κι αν αποφασίσετε, χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Μην αφήνετε τις προσπάθειες, η συγκομιδή για όσα έχετε κοπιάσει είναι στο δρόμο, ίσως με κάποια καθυστέρηση, όμως σίγουρα θα έρθει. Υπάρχει νησυχία για οικονομικά ζητήματα, επενδύσεις, μην παίρνετε ρίσκα. Αισθηματικά η σχέση έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο που πρέπει να παρθούν αποφάσεις θετικές ή αρνητικές.

 

ΙΧΘΕΙΣ  κάρτα  2 των ΞΙΦΩΝ   

                                                                                                                        

Πολλοί από εσάς  έχετε μπλοκαρισμένα συναισθήματα, σκέψεις, αδιέξοδα. Κάτι αρνείστε να αντιμετωπίσετε ή πνίγετε τις πραγματικές προθέσεις και αντιδράσεις σας, κρατώντας τους άλλους σε απόσταση. Θα υπάρχει η τάση να  μην αντιδράσετε σχετικά με πρόσωπα ή ζητήματα που σας απασχολούν, είτε γιατί δε θέλετε να αντιμετωπίσετε κάτι, είτε γιατί έχετε αντικρουόμενες επιλογές οπότε προτιμάτε να κλείνεστε στον εαυτό σας. Σε άλλη περίπτωση ίσως υπάρξει ένας εύθραυστος συμβιβασμός, που δεν θα κρατήσει για πολύ. Γενικά θα είναι έντονη η τάση να απέχετε, λόγω σύγκρουσης συναισθημάτων.

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)

και τώρα στο https://togethergreece.com/Lilian1S

Leave a Reply