Ταρώ: το μήνυμα της εβδομάδας 29 Μαρτίου

Ταρώ : τo μήνυμα της εβδομάδας 29 Μαρτίου  – 4 Απριλίου

με την Εύα Δημητρίου

email: tarot.answers.eva@gmail.com

κινητό 6932299053

«Οι αναγνώστες των προβλέψεων με τις κάρτες Ταρώ, εάν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους και το ζώδιο που έχουν τη γενέθλια Σελήνη τους, μπορούν αν θέλουν να διαβάζουν και τα ζώδια αυτά. Ας δούμε λοιπόν τα μηνύματα των συμβολικών αυτών καρτών, που εκτός από το μαντικό τους φορτίο, θυμίζω ότι είναι ένα εργαλείο συμβουλής, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου.”

 

ΚΡΙΟΣ  κάρτα  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είστε ευνοημένοι και εσείς και οι στόχοι σας. Προστατέψτε τα συμφέροντά σας. Γονιμότητα σε όλα, δημιουργικότητα, αφθονία.  Σημαντικό γυναικείο πρόσωπο  σας επηρεάζει σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Η έννοια της φροντίδας είναι σημαντική της ημέρες αυτές, είτε προς τον εαυτό σας, είτε προς αγαπημένα πρόσωπα που σας χρειάζονται, φίλου, ή ακόμα και συνεργάτες.

Επαγγελματικά, οικονομικά υπάρχει θετικότητα και εύνοια για εσάς, αλλά και επάρκεια οικονομική ή προϋποθέσεις για καλυτέρευση.

Αισθηματικά είναι μια καλή περίοδος, με σταθερότητα, η σχέση  έχει καλή βάση, ερωτικές ημέρες με πάθος.

Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο του Ταύρου και του Ζυγού.

 

ΤΑΥΡΟΣ  κάρτα  Η ΣΕΛΗΝΗ

Πολλές  αγωνίες και  ανησυχίες   αυτές τις ημέρες. Υπάρχει αστάθεια και ίσως κάποια πρόσωπα ή γεγονότα, σας φέρουν ψυχική αναστάτωση. Κάποιο παρασκήνιο δουλεύει είτε από εσάς, κάτι κρυφό κάνετε, είτε από άλλο άτομο. Πιθανοί κρυφοί εχθροί, ζήλεια, υποκρισία.  Προσπαθήστε να ηρεμήσετε τις εσωτερικές ψυχολογικές σας ανησυχίες 

Επαγγελματικά, οικονομικά υπάρχει έντονο άγχος, ανασφάλεια, δεν υπάρχει η σταθερότητα και η διαφάνεια που έχετε ανάγκη για να νιώσετε ασφαλείς, κρυφοί οικονομικοί πόροι, γενικά παρασκήνιο στους τομείς αυτούς και χρειάζεται προσοχή. 

Αισθηματικά ίσως είναι θολή η κατάσταση μεταξύ σας  και χρειάζονται ξεκαθαρίσματα, κάποιος από τους δύο δε δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο,  απιστίες, κρυφές καταστάσεις, έντονο παρασκήνιο, ψέματα, ίσως τα πράγματα ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν είναι αυτό που δείχνει,  προσοχή σε σκάνδαλα και κουτσομπολιά.

Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο του Ιχθύ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ  κάρτα  AΣΟΣ των ΡΑΒΔΩΝ

 Ο Άσος των ράβδων σας βάζει σε θέση εκκίνησης  και προοιωνίζει κάτι νέο που θέλετε να ξεκινήσετε ή μια νέα ευκαιρία. Αναλάβετε δράση, δείτε τις προκλήσεις, αδράξτε τις ευκαιρίες, προσοχή όμως μη χάσετε το μέτρο , συχνά ο υπερβολικός ενθουσιασμός φέρνει απογοητεύσεις.

Επαγγελματικά, οικονομικά έχετε δημιουργικότητα, πρωτοτυπία, κάτι καινούργιο ξεκινάτε, μια νέα ευκαιρία ή ένας καινούργιος οικονομικός πόρος.  Με διάθεση και θέληση για δημιουργικότητα, για διεκδικήσεις, για νέες ευκαιρίες σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή.  Ο Άσος των ράβδων σας βάζει σε θέση εκκίνησης  και προοιωνίζει κάτι νέο που θέλετε να ξεκινήσετε ή μια νέα ευκαιρία. Αναλάβετε δράση, δείτε τις προκλήσεις, αδράξτε τις ευκαιρίες, προσοχή όμως μη χάσετε το μέτρο , συχνά ο υπερβολικός ενθουσιασμός φέρνει απογοητεύσεις.

Αισθηματικά υπάρχει πάθος και ένταση στη σχέση, φλογερή νέα γνωριμία, προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό βάλτε σωστές βάσεις, έντονη κοινωνικότητα που ευνοεί τις γνωριμίες , γίνεστε το επίκεντρο αφού μπορείτε να γοητεύετε με την παρουσία σας.

Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια της φωτιάς Κριούς, Τοξότες, Λέοντες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  κάρτα  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Δυνατοί θα νιώθετε την εβδομάδα αυτή, όμως εξετάστε τα κίνητρά σας, ναι στη δύναμη, όχι στην κακή χρήση της. Τάση για εκδίκηση, χειραγώγηση,  κακίες, άσχημες συμπεριφορές, απιστίες, επιβολή στους άλλους από εσάς ή προς εσάς, είναι κάποιες ενέργειες που μπορεί να φέρει η κάρτα αυτή. Καταπίεση ή εγκλωβισμός και δυστυχία με πρόσωπα και καταστάσεις.  Προσοχή σε λόγια και ενέργειες  που μπορεί να φέρουν προβλήματα και ζημιές.

Επαγγελματικά, οικονομικά μπορεί και να λειτουργήσει θετικά η κάρτα αυτή αφού είναι υλιστική και δείχνει τη δύναμη και την επιρροή που μπορεί να ασκείτε πάνω στους άλλους στον εργασιακό σας χώρο,  σε άλλη περίπτωση προσοχή σε συνεργασίες,  και οικονομικές δοσοληψίες, εξετάστε προσεκτικά όρους, δεδομένα και κίνητρα δικά σας ή των άλλων, κίνδυνος οικονομικής εξαπάτησης, η διαχείριση των οικονομικών σας χρειάζεται προσοχή.

Αισθηματικά  υπάρχει έντονη έλξη,  ερωτική χημεία και γοητεία, γενικά ερωτική εβδομάδα, προσοχή σε χειριστικές σχέσεις, απιστίες, αν νιώθετε καταπίεση εξετάστε βαθύτερα τους λόγους που θέλετε να είστε στη σχέση και αν αυτοί δεν σας κάνουν καλό απομακρυνθείτε. 

Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο του Αιγόκερω.

 

ΛΕΩΝ   κάρτα  5 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Πιθανά λάθη και απώλειες ίσως φέρουν οι μέρες αυτές γι΄ αυτό να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα σε θέματα πρακτικής φύσης, οικονομικά και υγείας.  Η έλλειψη και η απώλεια μπορεί να εκδηλωθεί όχι μόνο σε υλικό επίπεδο, αλλά και σε συναισθηματικό, αφού η κάρτα δείχνει γενικά τις απώλειες και ελλείψεις στη ζωή μας.

Επαγγελματικά, οικονομικά υπάρχουν δυσκολίες,  απώλειες εργασιακές ή οικονομικές, να είστε προσεκτικοί.

Αισθηματικά ίσως νιώθετε μοναξιά ή απόρριψη, κάτι δε λειτουργεί σωστά, υπάρχει έλλειψη στα σημαντικά που κρατούν μια σχέση, μην χάνεστε στη θλίψη, δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, ότι δε λειτουργεί  καλύτερα να τελειώνει.

Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια της γης  Παρθένους, Αιγόκερους, Ταύρους .

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  κάρτα   ΙΠΠΟΤΗΣ των ΞΙΦΩΝ

Δύσκολη εβδομάδα για εσάς, όπου θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία, την εξυπνάδα, και την ευελιξία σας για τις δυσκολίες που πιθανόν να αντιμετωπίσετε. Εντάσεις, εκνευρισμός, καυγάδες είναι πιθανά, διεκδικείτε το δίκιο σας,  γενικά προσέξτε τα λόγια σας  ή συγκρατηθείτε στο θυμό και τα ωμά λόγια άλλων.  Προσοχή στις μετακινήσεις. Ίσως μάθετε κάποια δυσάρεστα μαντάτα.

Επαγγελματικά, οικονομικά, προσέξτε τους καυγάδες στον επαγγελματικό χώρο, προσοχή σε δύσκολους συναδέλφους, συνεργάτες, προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας πόρων.

Αισθηματικά έρχονται δυσκολίες, ψυχρότητα, θυμός, δείξτε προσοχή στο τι λέτε και τι κάνετε, κάποιος είναι χειριστικός.

 Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια του αέρα Υδροχόους, Διδύμους, Ζυγούς.

 

ΖΥΓΟΣ  κάρτα  Ο ΠΥΡΓΟΣ

Οι μέρες αυτές φέρνουν εκνευρισμό, αναταραχή, και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας, στο θυμό, στις μετακινήσεις σας ιδίως όταν οδηγείτε, στις σχέσεις και συναναστροφές σας γενικότερα. Η κάρτα αυτή προοιωνίζει κάτι που θα τελειώσει άσχημα, και φυσικά καλό θα είναι να προσέξετε διότι μια νευρική αντίδραση μπορεί να γκρεμίσει κάτι που είχατε πασχίσει να φτιάξετε, εκτός αν αυτό χτίστηκε σε λάθος βάση, σε σαθρά θεμέλια. Πάντως να θυμάστε ότι  η ενέργεια του Πύργου όσο κι αν μας σοκάρει πάντα φέρνει λύτρωση και κάθαρση.

Επαγγελματικά, οικονομικά να είστε έτοιμοι για δυσκολίες, διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, πιθανή διακοπή συνεργασίας, ξαφνικά έξοδα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, μην παίρνετε ρίσκα.

Αισθηματικά πιθανοί καυγάδες, χωρισμός,  αν μπορείτε αποφύγετε τις εντάσεις μην γίνεστε έρμαιο του θυμού και της νευρικότητάς σας.

Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  κάρτα  2 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δύσκολη εβδομάδα που δοκιμάζει τις αντοχές σας, διακυμάνσεις που ξεβολεύουν. Έχετε όμως την ευελιξία να τα καταφέρετε, αρκεί να βρείτε ισορροπίες. Είναι πολύ πιθανές διπλές προτάσεις, ευκαιρίες, γνωριμίες, αποφάσεις, προοπτικές που θα σας φέρουν διλήμματα. Το σημαντικό είναι να καταφέρετε να προσαρμοστείτε με τις λιγότερες απώλειες τόσο για πρόσωπα που σας απασχολούν ή για καταστάσεις που πρέπει να ρυθμίσετε. Οπλιστείτε με υπομονή για να αντέξετε τις αντιξοότητες και τις πιέσεις. 

Επαγγελματικά, οικονομικά θα υπάρξουν αναταράξεις, δύσκολη διαχείριση, να έχετε υπομονή και να λειτουργείτε με διπλωματία χωρίς  απευθείας ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικά, δεν είναι μια καλή περίοδος, κάπου έχουν χαθεί ισορροπίες,  να είστε προσεκτικοί, κάποιος παίζει σε διπλό ταμπλό, πιθανή απιστία, ίσως  πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο άτομα.

Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους .

 

ΤΟΞΟΤΗΣ κάρτα   5 των ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μια κάρτα που φέρνει απώλειες, και στενοχώρια, όμως δείχνει πως δεν χάθηκαν όλα, κάτι υπάρχει ακόμα  εκεί για να σας δώσει κουράγιο, αρκεί να θέλετε να το δείτε. Ίσως πάλι να νιώσετε ότι μετανιώνετε  για κάτι σχετικά με πρόσωπα ή ζητήματα σημαντικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις αν δεν θέλετε να έχετε απώλειες σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Σε άλλη περίπτωση σε ό,τι κι αν σας απασχολεί  και σας θλίβει, εστιάστε στο τι καλό υπάρχει και   ξεκολλήστε από το παρελθόν ,ασχοληθείτε με το μέλλον  και με αυτά που σας δίνουν δύναμη να ξεκινήσετε.

Επαγγελματικά, οικονομικά,  υπάρχουν απώλειες  και δυσκολίες, οπλιστείτε με υπομονή.

Αισθηματικά, επικεντρωθείτε σε ότι μπορείτε να βελτιώσετε στη σχέση, αλλιώς υπάρχει  η πιθανότητα χωρισμού,  στεναχώρια, αποτυχία, μη στέκεστε στα παλιά, η ζωή είναι μπροστά σας, μην επιμένετε σε κάτι που έχει τελειώσει, με μια πιο θετική ματιά συχνά δείχνει επιστροφή προσώπου που έχει μετανιώσει και θέλει να προσπαθήσετε ξανά.

Ιδιαίτερες οι  σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια του νερού Καρκίνους, Ιχθείς, Σκορπιούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   κάρτα  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κάποιο θέμα πρέπει να λυθεί αντικειμενικά και προσπαθήστε να ζυγίζετε τα πράγματα με αυστηρή και ορθή κρίση, βρείτε ισορροπίες μέσα από αλήθειες και ξεκαθαρίσματα χωρίς συμβιβασμούς. Καρμική κάρτα που σας θυμίζει πως ό,τι δώσετε αυτό θα λάβετε. Ζητήματα με το νόμο  ίσως υπάρξουν. Γενικά προσαρμόστε επιδιώξεις και επιθυμίες με την πραγματικότητα της ζωής σας. Να είστε ειλικρινείς και δίκαιοι, σε άλλη περίπτωση μην λειτουργείτε μεροληπτικά κρίνοντας και καταδικάζοντας τους άλλους σύμφωνα μόνο με τη δική σας λογική και κρίση.

Επαγγελματικά, οικονομικά χρειάζεται τάξη, μετριοπάθεια, συντηρητική διαχείριση σε όλα, πειθαρχία χωρίς παρεκκλίσεις, κρίνετε ή κρίνεστε.

Αισθηματικά, μια περίοδος όπου πρέπει να ισορροπήσετε πολλά, αποφάσεις είναι αναγκαίες μέσα όμως από το πρίσμα της λογικής και όχι του συναισθήματος, σοβαρή σχέση που υπάρχει ειλικρίνεια και αγαθές προθέσεις, σε άλλη περίπτωση δείχνει ότι περνάτε μια περίοδο ψυχρότητας που μπορεί να οδηγήσει σταδιακά και σε διαζύγιο.

Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο του Ζυγού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  κάρτα  Η ΚΡΙΣΗ   

                                                                                                                     

Κάποια υπόθεση λήγει οριστικά για να έρθει κάτι νέο. Μια νέα περίοδος χαράζει για εσάς, αφού πρέπει να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν. Βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν, κρίνετε ή σας κρίνουν. Σημαντικά ζητήματα σας καλούν να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας και να πάρετε αποφάσεις γυρίζοντας σελίδα. Ξαφνικά γεγονότα, ευκαιρίες, νέα πρόσωπα, έρχονται στο δρόμο σας, στο χέρι σας είναι αν θα εκμεταλλευτείτε το  ξαφνικό, το νέο που παρουσιάζεται για εσάς. Μαντάτα και αποκαλύψεις σε σημαντικούς τομείς.

Επαγγελματικά, οικονομικά, ίσως υπάρξουν κάποιες  δυσκολίες που θα φέρουν κρίση και αλλαγές σε συνεργασίες, ή τα οικονομικά σας όπου θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα.

Αισθηματικά, υπάρχει κρίση και αυτό σας κάνει να αξιολογήσετε εκ νέου τα θετικά και τα αρνητικά μιας σχέσης, ξαφνικές αποκαλύψεις, αναστάτωση,  πιθανή νέα γνωριμία που σας ξεσηκώνει.

Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο του Σκορπιού.

 

 ΙΧΘΕΙΣ  κάρτα  9 των ΞΙΦΩΝ

Υπερδραστήριο το μυαλό  και οι σκέψεις που παράγουν άγχος και στεναχώρια. Είναι μια κάρτα πόνου και άγχους, συχνά όμως όλα αυτά μας κάνουν να σκεφτόμαστε υπερβολικά,  και αναπαράγοντας υπερβολικούς φόβους. Ζητήματα ή πρόσωπα που σας φέρνουν απογοήτευση ή θλίψη. Υπάρχει εκνευρισμός , ή συμπεριφορές και γεγονότα που θα σας επηρεάσουν αρνητικά σε έντονο βαθμό. Στο χέρι σας είναι όμως, όποιες και αν είναι οι δυσκολίες να σκέφτεστε αισιόδοξα. Συχνά κάτι που πονά μας κάνει σοφότερους και πιο ώριμους, βγάλτε από πάνω σας το ψυχικό βάρος με όποιο τρόπο μπορείτε.

Επαγγελματικά, οικονομικά, υπάρχουν δυσκολίες που σας καταβάλλουν, δυσκολία στη διαχείριση λόγω άγχους και κακής ψυχολογίας,  καταστάσεις που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικά, μπορεί να νιώθετε τύψεις ή να μετανιώνετε για πράγματα  που κάνατε ή δεν κάνατε, υπάρχει θλίψη και άγχος, πιθανός χωρισμός, μη χάνεστε σε μαύρες σκέψεις δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.

Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια του αέρα Υδροχόους, Ζυγούς, Διδύμους.

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)

Leave a Reply