Ταρώ: τo μήνυμα της εβδομάδας 7-13 Νοεμβρίου

με την Εύα Δημητρίου

κινητό 6932299053 – email: tarot.answers.eva@gmail.com

 

ΚΡΙΟΣ  κάρτα Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μια περίοδος λήψης αποφάσεων για σημαντικά ζητήματα. Θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα, να βάλετε μια τάξη σε ότι είναι ασαφές και χαοτικό αυτή την εποχή. Είναι ώρα για δράση και επιδίωξη στόχων και επιθυμιών. Θα είστε λίγο σκληροί στις απαιτήσεις σας  σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως ακόμα να θέλετε να βάλετε τα θεμέλια σε κάτι σημαντικό που θα αποδώσει με σκληρή δουλειά. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο σας ασκεί επιρροή είτε σαν υποστήριξη είτε σαν χειραγώγηση δείξτε προσοχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ  κάρτα Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Θα υπάρξουν αιτίες που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας ή τους άλλους, ευκαιρίες για κέρδη κάθε είδους,  για  δημιουργία, ευημερία, για συναισθηματικές χαρές. Μπορείτε να περιμένετε κάτι καλό, ή να απολαύσετε τη στήριξη των αγαπημένων προσώπων. Εξελίξεις όμορφες σε ζητήματα καρδιάς. Σημαντικά τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Ευνοϊκή περίοδος για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ κάρτα  4 των ΚΥΠΕΛΩΝ

 

Μπλοκαρίσματα, ψυχολογικά αδιέξοδα  και αδράνεια θα υπάρχει για αρκετούς από εσάς. Επικρατεί μια αρνητική διάθεση, μια τάση αποχής, δυσαρέσκεια και έλλειψη ενθουσιασμού, αφού νιώθετε πως τίποτα δε σας ευχαριστεί.  Υπάρχουν πράγματα που δεν θέλετε να δείτε ή να αντιμετωπίσετε. Μην χάσετε κάποια σημαντική ευκαιρία λόγω ανίας ή πλήξης. Ίσως η σχέση με τον εαυτό σας δεν είναι πολύ καλή αυτή την περίοδο, προτιμήστε τη σιωπή αν δεν είστε σίγουροι για κάτι. Πολλά πράγματα δεν σας αρέσουν αλλά  βολεύεστε με αυτά, ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας και βγείτε από το τέλμα αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  κάρτα  ΙΠΠΟΤΗΣ των ΞΙΦΩΝ 

Μια περίοδος με έντονες ανησυχίες για ξεκαθαρίσματα που θέλετε να κάνετε. Υπάρχει βιασύνη στο να πάρετε αποφάσεις και να λύσετε ζητήματα που σας απασχολούν κάθε μορφής. Χρειάζεται προσοχή στην παρόρμηση, στην έκφραση του λόγου διότι μπορεί να έχετε αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις και κόντρες. Δείτε τα πράγματα καθαρά και μόνο με τη λογική χωρίς συναισθηματισμούς αν κάτι σας μπερδεύει, δείτε το συμφέρον σας και βρείτε το δίκιο σας. Πολλές μετακινήσεις, συζητήσεις έντονες, μαντάτα συχνά δυσάρεστα και εκνευριστικά.

 

ΛΕΩΝ   κάρτα  ΤΡΟΧΟΣ ΤΥΧΗΣ

Είναι μια περίοδος που θα δείτε να έρχεται κάποια αλλαγή για εσάς, μια ευκαιρία, ένα νέο ξεκίνημα ίσως. Ταξίδι, μετακίνηση, μια αλλαγή στις συνθήκες της ζωής σας είναι πολύ πιθανή. Κάποιος κύκλος κλείνει για να ξεκινήσει κάτι νέο. Πάντως όποια και να είναι η κατάστασή σας τώρα, είναι προσωρινη, οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Ακολουθείστε τη ροή των πραγμάτων και μην αντιστέκεστε, ίσως ξαφνιαστείτε βλέποντας ότι μετά από μια αλλαγή τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  κάρτα Ο ΗΛΙΟΣ

Η τύχη είναι μαζί σας σε ό,τι κι αν κάνετε αυτές τις ημέρες. Κοινωνικότητα, αποδοχή, ευκαιρίες, κέρδος υλικό ή συναισθηματικό,  καλή έκβαση στις υποθέσεις σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιο χαρούμενο γεγονός συμβαίνει για εσάς ή  ένα θέμα που σας απασχολούσε βρίσκει τη λύση του. Αλήθειες φωτίζουν σκοτεινά ζητήματα ή έρχονται αποκαλύψεις. Προσοχή στις σπατάλες, τον εγωισμό, την αλαζονεία.

 

ΖΥΓΟΣ  κάρτα   ΑΣΟΣ των ΡΑΒΔΩΝ

Η εβδομάδα αρχίζει πολύ δημιουργικά για εσάς , με ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση για νέα ξεκινήματα και δράσεις, υπάρχει κάτι που θέλετε να κάνετε και τώρα είναι μια καλή περίοδος για να προχωρήσετε. Προσοχή σε υπερβολές και έντονο παρορμητισμό που μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθος κινήσεις. Είναι πολύ πιθανή μια νέα ευκαιρία, γνωριμία ή έναρξη ενός νέου κύκλου στη ζωή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  κάρτα  6 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Σημαντικά τα οικονομικά αυτή την περίοδο και θα σας απασχολήσουν αρκετά. Μπορεί να λάβετε ή να δώσετε τη στήριξή σας , με όποιο τρόπο εκφραστεί κάτι τέτοιο. Φροντίστε να βρείτε ισορροπίες σε ό,τι έχει διαταραχθεί τελευταία ή ακόμα συντονιστείτε με τις ανάγκες των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ  κάρτα   2 των ΚΥΠΕΛΩΝ

Μια περίοδος έντονων συναισθηματικών συγκινήσεων σε θέματα καρδιάς  ή άλλα σημαντικά ζητήματα που θα σας επηρεάσουν ψυχικά και μπορεί να αφορούν σχέσεις και συνεργασίες γενικότερα. Έρχεστε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, καλή στιγμή για συνεργασίες, συμφωνίες και επαφές που σας δίνουν χαρά, ανταπόκριση και ικανοποίηση. Κάποιο δίλημμα ή μια επιλογή σας προβληματίζει αφού πρέπει να αποφασίσετε με το χέρι στην καρδιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  κάρτα ΑΣΟΣ  των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι μέρες φέρνουν κάποια σημαντική ευκαιρία, πρόταση, γνωριμία, κέρδος, εύνοια,  μια τύχη όπως κι αν εκφραστεί αυτή. Μια θετική εβδομάδα που αμβλύνει τα κακώς κείμενα και φέρνει ελπίδα για καλύτερες προοπτικές. Κάποια προσφορά έρχεται για εσάς, ή κάποια ανταμοιβή γενικότερα οικονομική ή και συναισθηματική, ένα υλικό κέρδος. Ίσως ανοίγει μια πόρτα για εσάς που υπόσχεται ασφάλεια και ευχαρίστηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  κάρτα  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μια περίοδος με ευθύνες που απαιτούν από εσάς την απόλυτη αφοσίωση. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από υποχρεώσεις ή να τις αγνοήσετε και νιώθετε ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε το σωστό ή ακόμη και να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας. Για κάποια ζητήματα πρέπει να ζυγίσετε τα πράγματα και να πάρετε αποφάσεις με τη λογική και όχι με την καρδιά. Ζητήματα νομικά, δικαστικά, περιουσιακά σας απασχολούν, όπως επίσης σημαντικές είναι οι διευθετήσεις και τακτοποιήσεις κάθε είδους.

 

ΙΧΘΕΙΣ  κάρτα  5 των ΡΑΒΔΩΝ

Μια εβδομάδα με εντάσεις, αντιπαραθέσεις, αντιξοότητες και δυσκολίες σας μπλοκάρουν, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες  στην εργασία, την οικογένεια ή τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρξει θυμός ή απογοήτευση από τις εντάσεις αυτές, οπότε σκεφτείτε τι είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εσάς και πρέπει να το περιφρουρήσετε.  Ίσως υπάρξουν αλληλοσυγκρουόμενες ανάγκες που πρέπει να καλύψετε, σίγουρα είναι μια κουραστική περίοδος που χρειάζεται αντοχές.

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)

και τώρα στο https://togethergreece.com/Lilian1S

Leave a Reply